7/24 Műszaki ügyelet, szerviz +36 30 626 4240 +36 20 982 8756 +36 52 541 410
 Ipari energetikában otthon vagyunk.
Vállalkozásunk non-stop (7/24 órás)-  az egész országra kiterjedő - műszaki (szervíz) ügyeletet tart fent! Ha elromlott a kazánja, megállt a terményszárítója, vagy meghibásodott a tüzelőberendezése, vállalkozás, vagy gyártó üzem, márkától, típustól, teljesítménytől, tüzelőanyagtól  függetlenűl hívjon, keressen minket bizalommal, SEGÍTÜNK!
A cégünk rendelkezik a hatósági felügyelet alá tartozó nyomástartó rendszerek létesítéséhez, javításához szükséges 8/2018 ITM rendelet szerinti, hegesztéstechnológiai minőségirányítási rendszerrel, valamint MSZ EN ISO 3434-2 technológiai minősítésével. Szerepelünk az KORMÁNYHIVATAL-MMBO adatbázisában, mint regisztrált, nyomástartó edények és redszerek hegesztésére, és javítására alkalmas, ajánlott, és engedéllyel rendelkező szakcég. A hegesztéstechnológiai folyamatok elvégzéséhez rendelkezünk a szükséges szakmai stábbal, és tárgyi háttérrel. Cégünknek jogosultsága van minden a 213/2019 (VIII.27.) Korm. rendeletben meghatározott nyomástartó edénynek minősülő berendezést telepíteni, gyártani, hegeszteni, javítani, módosítani. Továbbá rendelkezünk Erősáramú Villamos Berendezések, időszakos érintésvédelmi (ÉV) és műszaki biztonsági felülvizsgálatnak (EBF), valamint a Gáz Műszaki Biztonsági Felülvizsgálat (GMBF) elvégzésére jogosult képzett, tapasztalt szakemberekkel és műszaki háttérrel.
IPARI
KAZÁNSZERVIZ

Alapítva1991.

Még több tartalom, és információ a facebook oldalunkon!
(2022) cqgwebdesign@gmail.com
Vállalkozásunk semmilyen üzleti kapcsolatban nem áll a KALORITHERM típusú szilárdtüzelésű kazán gyártójával és hazai forgalmazójával! Sem telepítő, sem beüzemelő partnerek nem vagyunk!